Keiju Junior Juoksukoulu

Keiju levittää hyvää yhdessä SUL:n kanssa kannustamalla suomalaiset lapset liikkeelle: Keiju Junior Juoksukoulut ovat startanneet taas keväällä 2016. Juoksu on hauska harrastus, joka antaa virtaa päivärutiineihin ja kasvattaa kuntoa. Juoksemisen taidot tulee oppia aivan samalla tavalla kuin uimisenkin, ja siinä auttaa Keiju Junior Juoksukoulu.

Yhteistyössä SUL:n kanssa toteutettava Keiju Junior Juoksukoulu on suunnattu 6 -12 -vuotiaille lapsille ja se koostuu 5-10 innostavasti rakennetusta harjoituskerrasta. Juoksukoulussa opitaan juoksemisen perusteet, saadaan vinkkejä harjoitteluun sekä perehdytään yleisesti terveellisiin elämäntapoihin, joista keskeisessä roolissa on tietysti monipuolinen ruokavalio.

Keiju on mukana liikuttamassa lapsia mm. lahjoittamalla urheiluseuroille stipendejä Keiju Junior Juoksukoulujen toteuttamiseen. Uusien Keiju Junior Juoksukoulu –tapahtumien myötä nyt eletään juoksukoulujen supervuotta, sillä Keiju-stipendiä haki toimintaansa yli 50 seuraa, joiden joukosta valittiin 27 stipendiseuraa. Katso vuoden 2016 stipendiseurat täältä! 

Keiju Junior Juoksukoulu –ohjaajakoulutuksista on valmistunut peräti 67 uutta Keiju Junior Juoksukoulu –ohjaajaa! Lue lisää kuulumisia koulutuksista. 

Keiju Junior Juoksukoulu uudistuu!

Keiju Junior Juoksukoulu on uudistunut koostuen nyt 4 erilaisesta tapahtumasta: Keiju Junior juoksukoulu, Maastot, Tähtitreenit ja Yleisurheilupäivä. Jokaisella tapahtumalla on oma konseptinsa ja painopisteensä, tarjoten valmiita ideoita lasten juoksukoulutoimintaan, tapahtumiin sekä koulutukseen. Lue lisää!

Juoksusankarit

Juoksusankarit on Koululiikuntaliiton hanke jossa juoksuinnostusta ja -tietoa tarjoillaan koululaisille. Yhteistyökumppanina Keiju Junior Juoksukoulu sekä SUL. Lue lisää!