Keiju öljyt – ja elämä maistuu!

Rypsiöljy hurmasi huiputkin

Rypsiöljy hurmasi huiputkin

Rypsiöljyn suosio on voimakkaassa kasvussa. Ruoanlaiton ammattilaiset, mm. huippukokit, ovat innostuneet rypsiöljystä sen monipuolisten käyttömahdollisuuksien sekä runsaan omega-3-rasvahappopitoisuuden vuoksi.

Lue lisää »

Tutustu Keiju öljyihin

Resepti-kilpailun voittajat

Oliivi-vuohenjuustopatongit

Kaija Nieminen, Kausala

Sitruunaiset broilernugetit vihreällä salaattipedillä ja lempeän tulisella majoneesilla

Tanja Rivinoja, Teijo

Keijulla kauniit hiukset!

Elvi Tuoriniemi, Pyhäsalmi

Sitruuna parmesan kana

Kati Lampi, Lempäälä

Marinoidut lohivartaat

Kaisa Sillanpää, Sauvo

Onnea voittajille!

Tykkää suosikistasi!

Mihin sinä käytät Keiju öljyjä? Katso kilpailuun osallistuneiden vinkit!

Keiju blogeissa

12.06.2015 / Katrin, Karkki

Jag vurmar för färggrann estetik, nyskapande projekt, pappersprodukter och stora middagar. Bor i Helsingfors, mellan varven i Ekenäs. Till vardags jobbar jag delvis som informatör på Marthaförbundet, delvis som företagare (fotograf, redaktör, sociala medier med mera). Den här bloggen är som en karkkipåsa (uttalas på Karisdialekt).

Tutustu bloggaajaan ›

04.06.2015 / Katja, Sí Moda

Sí Moda on ikuisen esteetikon kirjoittama ja kuvittama elämänmakuinen tyyliblogi. Se on omistettu kaikille kauniille asioille arjen keskellä.

Tutustu bloggaajaan ›

01.06.2015 / Mari, Pumpkin Jam

Pumpkin Jam on reseptiarkistoni ja harrastuksistani rakkain, jota kirjoitan ja kuvaan inspiraation yllättäessä, ajan riittäessä ja joskus lukijoidenkin vaatiessa. Innostus bloggaamiseen lähti jo 2000-luvun alusta, joskin silloin oikea nimi touhulle taisi olla kotisivujen koodaus ja sinne julkisen nettipäiväkirjan kirjoittaminen. Ensimmäisen kasvisruokapainotteisen blogin Kurpitsamoska perustin Livejournaliin vuonna 2007. Nykyiseen osoitteeseen blogin nykyisellä nimellä muutin 2010.

Tutustu bloggaajaan ›

28.05.2015 / Hanne, Lähiömutsi

Perheblogi, jossa pohditaan ja ruoditaan äitiyttä sekä pyritään löytämään arjesta yllätyksiä, kauneutta ja onnea. Rehellistä tilitystä, urbaania marttailua, kuntoilua löysä vatsanahka heiluen, ekoilua tyylillä, värikästä kaksioasumista, panikointia yön pimeinä tunteina, kotikaupunkimatkailua ja kokkailusta sottaisia esiliinoja.

Tutustu bloggaajaan ›

25.05.2015 / Elina, chocochili

Elina on turkulainen ruokaintoilija ja pian avautuvan Vegekaupan kauppias. Chocochilissä kokkaillaan herkullista kasvisruokaa rennolla otteella.

Tutustu bloggaajaan ›

21.05.2015 / Jonna, Suolaa & Hunajaa

Kohtuudella kaikkea - paitsi makua yllinkyllin.

Blogissa on lusikka monessa sopassa ja matkaeväinä niin lapsuuden ruokamuistot kuin uudemmatkin suosikit.

Emäntänä Jonna, helsinkiläinen ruokaharrastaja, kädessä kauha, kuokka ja kamera. Tervetuloa pöytään, toivottavasti ruoka maistuu!

Tutustu bloggaajaan ›

18.05.2015 / Veera, Prinsessakeittiö

Prinsessakeittiössä patoja hämmentää ruokaentusiasti Veera Rusanen.

Tutustu bloggaajaan ›

15.05.2015 / Mari, Jotain maukasta

Jotain maukasta kuvaa asennettani ruokaan, viiniin ja elämään yleensä. Ruoka ei koskaan ole vain vatsantäytettä. Ruoanlaiton ja syömisen tulee olla kokonaisvaltainen fiilis. Makujen tulee olla kohdallaan. Annoksen tulee antaa visuaalista nautintoa. Ja ennenkaikkea, ruoan tulee olla rehevää.

Tutustu bloggaajaan ›

11.05.2015 / Riikka, Vatsasekaisin Kilinkolin

Olen ruokaan ja ruoan valokuvaamiseen hurahtanut nainen. Lisäkseni keittiössämme häärää Apupoika. Olemme kaksi innokasta ja kokeilunhaluista ruoanlaittajaa. Kaikki kahviin ja yrttihuoltoon liittyvä on meillä pääasiassa Apupojan vastuulla, minulla on keittiössämme taikinanvaivaus-, kermanvatkaus- ja kastikevastuu. Muu tehdään yleensä yhdessä

Tutustu bloggaajaan ›

04.05.2015 / Maija, Köökistä Kajahtaa

Mielestäni hyvä ruoka tekee arjestakin juhlaa. Kokkaan ja kokeilen mielelläni, joskus innostun myös leipomaan. Voisin melkein elää pikkusuolaisia popsimalla. Samalla kuitenkin toivon, että joku muu hoitaisi kaiken aikaansaamani tiskin...

Tutustu bloggaajaan ›

Keiju öljyt mediassa

11.5.2015 / Ruokala.net
Jäätelöä voi tehdä myös ilman jäätelökonetta - näin helposti teet helleherkun itse

Saat jäätelöön pähkinäistä makua lorauttamalla joukkoon kylmäpuristettua luomu auringonkukkaöljyä...

11.5.2015 / Ruokala.net
Öljyissä on eroa - tämä rypsiöljy maistuu salaatissa kuin parhaat viinit

Uusi valmistustapa tuottaa kullansävyistä öljyä, jonka maku on pehmeän pähkinäinen ja täysin vailla kitkeryyttä...