Tuotteet

Keiju-tuoteperheeseen kuuluu monipuolinen valikoima runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältäviä, maistuvia margariineja leivänpäälle ja ruuanlaittoon. 

Kaikki Keiju-tuotteet valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista. Sen vuoksi ne ovat hyvä valinta jokaiselle omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle henkilölle!

Tarkkasilmäisimmät ovatkin jo huomanneet, että Keiju-margariini- ja -öljypakkaukset ovat uudistuneet. Pakkausten sisältä löydät aivan sitä samaa luonnon hyvää, kuin aikaisemminkin.

Margariinit

keiju 60%

Keiju-margariinit valmistetaan tarkoin valituista luonnon raaka-aineista: Tärkeimpänä raaka-aineena on kotimainen rypsiöljy. Keiju- margariinit sisältävät myös runsaasti lasten luuston kehitykseen tarvittavaa D-vitamiinia, tyydyttymättömiä rasvahappoja ja omega-3 -rasvahappoja. Lisäksi Keiju-margariinit ja –levitteet ovat saaneet Avainlippu-alkuperämerkin, joka kertoo, että tuotteet ovat suomalaisia. Suomalaisen tuotteen ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle. Keijun monipuolisesta ja maistuvasta margariinivalikoimasta löytyy suosikki jokaiselle!

 


BUNGE FINLAND SIIRTYI VASTUULLISESTI TUOTETTUUN SEGREGOITUUN PALMUÖLJYYN SYYSKUUSSA 2015

Toukokuussa 2014 Bunge Finland siirtyi käyttämään kaikissa Keiju- ja Sunnuntai –margariineissa ainoastaan RSPO (Round Table of Sustainable Palm Oil) –standardin mukaista Mass Balance –sertifioitua palmuöljyä. Bungen arvojen mukaisesti kaikkien maanviljelyn arvoketjujen tulee olla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja kansantaloudellisesti paikallisille yhteisöille kannattavia. Haluamme, että käyttämämme palmuöljyn tuotannossa suojellaan alueita, joilla on korkea luonnonsuojeluarvo ja/tai runsaat hiilivarannot, minimoidaan kasvihuonekaasupäästöjä, hyödynnetään vastuullisia viljelykäytäntöjä sekä suojataan työntekijöiden ja paikallisten yhteisöjen oikeuksia.

Tämän vuoksi olemme ottaneet syyskuussa 2015 seuraavan askeleen vastuullisuusohjelmassamme ja siirtyneet käyttämään ainoastaan vastuullisesti tuotettua ja erillään muusta palmuöljystä pidettyä sertifioitua palmuöljyä (Segregated palm oil, SG) kaikissa kuluttaja- ja suurkeittiömargariineissamme. Käyttämällä segregoituja palmu- ja palmunydinöljyjä tuotannossamme varmistamme suoran tuen sellaisille palmuöljyplantaaseille, jotka toimivat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Segregoitu tuotantoketju varmistetaan pitämällä palmuöljyn kuljetus ja käsittely erillään muista palmuöljylaaduista, toisin sanoen sertifioimalla koko tuotantoketju ja -laitos. Tämä kaikki edustaa yhtä askelta edemmäs kohti jäljitettävää ja läpinäkyvää tuotantoketjua ja antaa meille mahdollisuuden vaatia yhä korkeampia standardeja, yhä konkreettisemmassa muodossa. Hankimme jatkossakin margariineissamme ja levitteissämme käyttämämme palmuöljyn tuottajilta, jotka todistetusti toimivat RSPO:n kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteiden mukaisesti.

Tutustu tuotteisiin »
Öljyt

Keiju Rypsiöljy ja Auringonkukkaöljy ovat loistava valinta monipuoliseen ruoanlaittoon, muun muassa salaatinkastikkeisiin ja leivontaan. Keiju-öljyt ovat myös Sydänmerkki- tuotteita, sillä ne ovat tuoteryhmässään parempi valinta rasvan laadun ja määrän suhteen.

Tutustu tuotteisiin »