Tuotteet

Keiju-tuoteperheeseen kuuluu monipuolinen valikoima runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältäviä, maistuvia margariineja leivänpäälle ja ruuanlaittoon. 

Kaikki Keiju-tuotteet valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista. Sen vuoksi ne ovat hyvä valinta jokaiselle omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle henkilölle!

Margariinit

keiju 60%

Keiju-margariinit valmistetaan tarkoin valituista luonnon raaka-aineista: Tärkeimpänä raaka-aineena on kotimainen rypsiöljy. Keiju-margariinit sisältävät myös runsaasti lasten luuston kehitykseen tarvittavaa D-vitamiinia, tyydyttymättömiä rasvahappoja ja omega-3-rasvahappoja. Useimmilla Keiju-margariineilla ja -levitteillä on Avainlippu-alkuperämerkki, joka kertoo, että tuotteet ovat suomalaisia. Suomalaisen tuotteen ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle. Keijun monipuolisesta ja maistuvasta margariinivalikoimasta löytyy suosikki jokaiselle!

Tutustu tuotteisiin »
Öljyt

Keiju Rypsiöljy ja Auringonkukkaöljy ovat loistava valinta monipuoliseen ruoanlaittoon, muun muassa salaatinkastikkeisiin ja leivontaan. Keiju-öljyt ovat myös Sydänmerkki-tuotteita, sillä ne ovat tuoteryhmässään parempi valinta rasvan laadun ja määrän suhteen.

Lue lisää Keiju-öljyistä >>

Tutustu tuotteisiin »
Marinadit

Keiju marinaditKeiju marinadit ovat lisäaineettomia, rypsiöljypohjaisia, ja maustettu herkullisilla yrteillä ja mausteilla. Voit käyttää niitä sellaisenaan tai tuotteiden sivelyyn grillauksen aikana. Keiju marinadit sopivat mm. lihan, kalan sekä kasvisten marinointiin. Maista ja ihastu!

Tutustu tuotteisiin »