Tuotteet

Keiju-tuoteperheeseen kuuluu monipuolinen valikoima runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältäviä, maistuvia margariineja leivänpäälle ja ruuanlaittoon. 

Kaikki Keiju-tuotteet valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista. Sen vuoksi ne ovat hyvä valinta jokaiselle omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle henkilölle!

Tarkkasilmäisimmät ovatkin jo huomanneet, että Keiju-margariini- ja -öljypakkaukset ovat uudistuneet. Pakkausten sisältä löydät aivan sitä samaa luonnon hyvää, kuin aikaisemminkin.

Margariinit

keiju 60%

Keiju-margariinit valmistetaan tarkoin valituista luonnon raaka-aineista: Tärkeimpänä raaka-aineena on kotimainen rypsiöljy. Keiju- margariinit sisältävät myös runsaasti lasten luuston kehitykseen tarvittavaa D-vitamiinia, tyydyttymättömiä rasvahappoja ja omega-3 -rasvahappoja. Lisäksi Keiju-margariinit ja –levitteet ovat saaneet Avainlippu-alkuperämerkin, joka kertoo, että tuotteet ovat suomalaisia. Suomalaisen tuotteen ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle. Keijun monipuolisesta ja maistuvasta margariinivalikoimasta löytyy suosikki jokaiselle!

 

BUNGE TUKEE PALMUÖLJYN KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

TOUKOKUUSSA 2014 BUNGE FINLAND otti askeleen eteenpäin vastuullisuudessa ja siirtyi käyttämään kaikissa tuotteissaan ainoastaan Mass Balance –sertifikaatin mukaista palmuöljyä.

Tämä edellytti tuotantoketjun sertifioimista ja täten myös Bunge Finlandin tuotantolaitos on RSPO-sertifioitu. Käyttämällä Mass Balance –palmuöljyä tuemme niitä palmuöljyn tuottajia, jotka toimivat kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteiden mukaisesti. Bunge Finland ostaa palmuöljyjä ainoastaan RSPO:n (Round Table on Sustainable Palm Oil) jäseninä olevilta yrityksiltä. Bunge on myös itse RSPO:n jäsen. Tämä on lähtökohtana sille, että olemme mukana tukemassa vastuullista, kestävän kehityksen palmuöljyn käyttöä. Mass Balance –palmuöljyn käyttäjänä Bunge Finlandilla on oikeus käyttää RSPO:n virallista Mass Balance –tunnusta ja muun muassa rasiamargariinien pakkauksissa voi jatkossa nähdä logon lisäksi lauseen: ”Tukee sertifioitua, vastuullista palmuöljyn tuotantoa”

Tutustu tuotteisiin »
Öljyt

Keiju Rypsiöljy ja Auringonkukkaöljy ovat loistava valinta monipuoliseen ruoanlaittoon, muun muassa salaatinkastikkeisiin ja leivontaan. Keiju-öljyt ovat myös Sydänmerkki- tuotteita, sillä ne ovat tuoteryhmässään parempi valinta rasvan laadun ja määrän suhteen.

Tutustu tuotteisiin »