Ananaspannukakku

Arvostele resepti

Mehevä ja helppo ananaspannukakku pyöreässä valkoisessa vuoassa

Raaka-aineet

4 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 dl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
8 dl
maitoa
2
kananmunaa
100 g
Keiju juoksevaa tai sulatettua Keiju-margariinia
2 tlk
säilöttyjä ananasrenkaita (tai vastaava määrä tuoretta)

Valmistusohje

Sekoita maito, munat, sokeri ja mausteet. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Jos käytät voideltua pyöreää piirakkavuokaa, tee puolet taikinasta. Levitä ananasrenkaat pannarille. Paista uunissa alatasolla 225 asteessa 15 minuuttia.