Rypsiöljypohjainen valkosipulinen yrttiöljy sopii monipuolisesti ruoanlaittoon ja tuo helposti herkullista makua keittiöösi. Pakkauskoko 250 ml. • Marinointiin, paistamiseen tai mausteeksi…
Lue lisää
Ananassalsa grillilohelle
4
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti. Reseptin toteuttaja on Mutsie.fi blogi.
Herkullinen ananassalsa käy niin grillatulle kalalle kuin keitettyjen perunoiden tai salaatinkin kanssa.
Raaka-aineet |
|
puolikas ananas
|
|
puolikas punasipuli
|
|
puolikas lime
|
|
tuoretta korianteria oman maun mukaan
|
|
1 |
punainen chili
|
Loraus Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
|
|
suolaa
|
|
pippuria
|
Valmistusohje
Leikkaa ananas palikoiksi ja grillaa palat rusehtaviksi.
Leikkaa grillattu ananas pieniksi kuutioiksi, silppua sipuli, korianteri ja chili.
Sekoita ainekset kulhossa, raasta päälle vähän limenkuorta, purista joukkoon limen mehu ja kaada sekaan öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Helppoa!