Ananassalsa grillilohelle

4

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Ananassalsa grillilohelle

Herkullinen ananassalsa käy niin grillatulle kalalle kuin keitettyjen perunoiden tai salaatinkin kanssa.

Raaka-aineet

puolikas ananas
puolikas punasipuli
puolikas lime
tuoretta korianteria oman maun mukaan
1
punainen chili
Loraus Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
suolaa
pippuria

Valmistusohje

Leikkaa ananas palikoiksi ja grillaa palat rusehtaviksi.
Leikkaa grillattu ananas pieniksi kuutioiksi, silppua sipuli, korianteri ja chili.
Sekoita ainekset kulhossa, raasta päälle vähän limenkuorta, purista joukkoon limen mehu ja kaada sekaan öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Helppoa!

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta