Keiju Juokseva on helppokäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan. Paistamiseen se sopii erityisen hyvin, sillä se ei räisky. Tuote on täysin…
Lue lisää
Appelsiini-suklaakakku
Raaka-aineet |
|
200 g |
Keiju-margariinia sulatettuna tai Keiju juoksevaa
|
2 dl |
sokeria
|
3 |
kananmunaa
|
1 |
appelsiinin kuori, raastettuna
|
1/2 |
appelsiinin mehu, puristettuna
|
3/4 dl |
vahvaa kahvijuomaa, esim. espressoa
|
100 g |
taloussuklaarouhetta
|
2 tl |
vaniljasokeria
|
2 tl |
leivinjauhetta
|
4 dl |
vehnäjauhoja
|
Valmistusohje
Sekoita rasva ja sokeri kulhossa. Lisää munat, appelsiinin kuori ja mehu, kahvi ja vaniljasokeri. Sekoita joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää lopuksi suklaarouhe. Voitele kakkuvuoka Keiju Juoksevalla ja jauhota se korppujauhoilla. Kaada taikina vuokaan, tasoita pinta ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin tunnin ajan. Kokeile kakun kypsyyttä tikulla.