Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy sisältää lisättyä D-vitamiinia, joka tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä eli immuunijärjestelmää sekä lihasten normaalia toimintaa. Muista myös terveellisen…
Lue lisää
Avokadotahna
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti. Reseptin toteuttaja on Anette Aho.
Ainekset: |
|
1 |
pehmeä avokado
|
2 rkl |
Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy
|
2 |
valkosipulinkynttä puristettuna
|
0,5 |
sitruunan mehu
|
pippuria
|
|
korianteria
|
Valmistusohje
Moneen tarkoitukseen sopivan avokadotahnan valmistat halkaisemalla pehmeän avokadon, poistamalla siitä kiven ja lusikoimalla kulhoon hedelmän sisukset. Raasta joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää kaksi ruokalusikallista Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä. Purista vielä puolikkaan sitruunan mehu ja mausta pippurilla ja korianterilla. Soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.