Blondiet

Arvostele resepti

Suussasulavia valkosuklaisia blondiepaloja leivinpaperilla ja kaksi blondiepalaa servetillä

Raaka-aineet

6
kananmunaa
3 dl
sokeria
2 tl
leivinjauhetta
6 dl
vehnäjauhoja
250 g
Keiju Juokseva 500 ml
260 g
valkosuklaata

Valmistusohje

Valmista valkosuklainen blondielevy hetkessä tällä ohjeella. Tarjoile blondie-leivokset esimerkiksi hillon, marjaisan kastikkeen tai jäätelön kera. Maistuu takuuvarmasti!

Vaahdota keskenään kananmunat ja sokeri.
Lisää vaahtoon leivinjauhe ja vehnäjauho.
Sulata miedolla lämmöllä kattilassa valkosuklaa ja lisää Keiju Juokseva. Kaada seos taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista blondielevyä uunin keskitasolla 175 asteessa n. 15 minuuttia. Paloittele jäähtyneenä.