Keiju Juokseva on helppokäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan. Paistamiseen se sopii erityisen hyvin, sillä se ei räisky. Tuote on täysin…
Lue lisää
Espanjalainen uunimunakas eli tortilla
Raaka-aineet |
|
6 |
munaa
|
2 dl |
ruokakermaa
|
1 tl |
suolaa
|
2 |
tomaattia
|
3 |
keitettyä perunaa
|
2 rkl |
Keiju Juokseva 500 ml
|
1 |
sipuli
|
1 dl |
metsäsieniä tai kantarelleja (tuore, pakaste tai säilyke)
|
ripaus mustapippuria
|
|
1 rkl |
tuoretta persiljaa silputtuna
|
Valmistusohje
Silppua sipuli ja kuullota pannulla Keiju Juoksevassa. Lisää kuoritut, paloitellut perunat ja sienet, ruskista. Levitä voideltuun uunivuokaan. Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki, lisää ruokakerma ja mausteet. Kaada munakasseos täytteen päälle vuokaan. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja asettele vuokaan. Paista uunin alatasolla 200 asteessa puolisen tuntia. Ripota päälle tuoretta persiljaa.