Friteerattu kana ja valkosipulimajoneesi

noin 1 tunti

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Friteerattu kana ja valkosipulimajoneesi

Valkosipulimajoneesi:

1
kananmuna
2 dl
Keiju rypsiöljyä
erilaisia yrttejä
2
valkosipulinkynttä
1 tl
sinappia
1 rkl
sitruunanmehua
ripaus suolaa ja mustapippuria

Friteerattu kana:

400 g
kananfileetä
0,5 tl
suolaa
1 tl
cajun maustetta
0,5 dl
vehnäjauhoja
1
kananmuna
1 dl
korppujauhoja
Keiju rypsiöljyä

Valmistusohje

Valkosipulimajoneesi

1. Käytä valmistuksessa huoneenlämpöisiä kananmunia ja öljyä.
2. Murskaa valkosipulit ja hienonna haluamasi yritit.
3. Laita kaikki ainekset korkeaan astiaan ja sekoita sauvasekoittimella pohjasta alkaen kohti pintaa.
4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

 

Friteerattu kana

1. Mausta kana suolalla ja cajun mausteella.
2. Pyörittele maustetut kanat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja korppujauhoissa.
3. Kuumenna öljy 175 asteiseksi.
4. Friteeraa paneroidut kanat öljyssä kauniin kullanruskeiksi (noin 5 min).
5. Tarjoa friteerattu kana valkosipulimajoneesin kanssa.