Grillattu halloumi salaattipedillä

Arvostele resepti

Suussasulava grillattu halloumi salaattipedillä ja tuoreilla mansikoilla mustassa kulhossa

Raaka-aineet

150 g
halloumi-juustoa
1,5 rkl
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä
ripaus rouhittua mustapippuria

Salaatti:

1
kerä tammenlehväsalaattia
1 dl
rucolan lehtiä
100 g
mansikoita
1 dl
saksanpähkinöitä
1 rkl
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä

Valmistusohje

Viipaloi juusto. Sivele viipaleet ohuelti rosmariiniöljyllä ja rouhi niille hiukan mustapippuria. Paista viipaleita pari minuuttia kuumalla pannulla tai kypsennä niitä grillissä. Sekoita salaattiainekset kulhossa ja mausta sitruunaöljyllä. Aseta grillatut halloumiviipaleet salaattipedille.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta