Grillattu tuore maissi ja 2 x vegaaninen maustevoi

8 kpl

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Grillattu tuore maissi ja 2 x vegaaninen maustevoi

Ainekset:

8 kpl
tuoretta maissia
rypsiöljyä grillaamiseen

Lime-chipotle

1 dl
Keiju Merisuolaa
1
limen raastettu kuori
1/2 tl
chipotle-chilijauhetta
1 dl
tuoretta korianteria silputtuna

Sitruuna-basilika

1 dl
Keiju Merisuolaa
1/2
sitruunan raastettu kuori
1
pieni valkosipulinkynsi raastettuna
1/2 dl
tuoretta silputtua basilikaa
lisäksi vegaanista parmesaania maissien pinnalle

Valmistusohje

1. Valmista ensin maustevoit. Pehmennä ensin Keiju Merisuola haarukalla ja sekoita sitten aineet yhteen pienissä kulhoissa. Siirrä jääkaappiin odottamaan.

2. Poista maisseista tarvittaessa suojalehdet. Valele maissit rypsiöljyllä ja grillaa ne kypsiksi (noin 15-20 minuuttia). Maissi on valmis, kun se on muuttunut kullankeltaiseksi ja saanut väriä pintaansa.

3. Voitele maissit maustevoilla juuri ennen syömistä. Raasta sitruuna-basilikamaissien pinnalle vielä vegaanista parmesaania.