Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Grillattu tuore maissi ja 2 x vegaaninen maustevoi
8 kpl
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Chocochili blogin kanssa.
Ainekset: |
|
8 kpl |
tuoretta maissia
|
rypsiöljyä grillaamiseen
|
|
Lime-chipotle |
|
1 dl |
Keiju Merisuolaa
|
1 |
limen raastettu kuori
|
1/2 tl |
chipotle-chilijauhetta
|
1 dl |
tuoretta korianteria silputtuna
|
Sitruuna-basilika |
|
1 dl |
Keiju Merisuolaa
|
1/2 |
sitruunan raastettu kuori
|
1 |
pieni valkosipulinkynsi raastettuna
|
1/2 dl |
tuoretta silputtua basilikaa
|
lisäksi vegaanista parmesaania maissien pinnalle
|
Valmistusohje
1. Valmista ensin maustevoit. Pehmennä ensin Keiju Merisuola haarukalla ja sekoita sitten aineet yhteen pienissä kulhoissa. Siirrä jääkaappiin odottamaan.
2. Poista maisseista tarvittaessa suojalehdet. Valele maissit rypsiöljyllä ja grillaa ne kypsiksi (noin 15-20 minuuttia). Maissi on valmis, kun se on muuttunut kullankeltaiseksi ja saanut väriä pintaansa.
3. Voitele maissit maustevoilla juuri ennen syömistä. Raasta sitruuna-basilikamaissien pinnalle vielä vegaanista parmesaania.