Grillatut valkosipuli-juustotoastit

20 min
4

Arvostele resepti

Grillatut valkosipuli-juustotoastit

Grillatut rapeat toastit saavat makua Keiju Grilli & Marinadi -öljystä ja täyteläisestä savujuustosta. Valkosipuli-juustotoastit valmistuvat nopeasti ja ne ovat helppo pakata vaikka retkievääksi. Helppo grilliruoka on osuva valinta kiireisiin päiviin tai kun kaipaat nopeaa grillattavaa. Herkulliset valkosipulileivät sopivat erinomaisesti myös grilli-illanviettoon ystävien kanssa. Resepti on kananmunaton, pähkinätön ja soijaton, joten se sopii monenlaisiin ruokavalioihin. Kokeile ja nauti, kuinka leipä grillissä muuttuu rapeaksi ja juusto sulaksi herkkupalaksi. (kananmunaton, pähkinätön, soijaton)

Toast-ainekset:

8 siivua
maalaisleipää
1
valkosipulinkynsi
0.25 dl
Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
200 g
savujuustoa
2
tomaattia
1 ruukku
rucolaa

Pinnalle

sormisuolaa

Valmistusohje

  1. Siivuta maalaisleipä.
  2. Halkaise valkosipulinkynsi ja hiero leikkuupintaa kuivien leipien pintaan.
  3. Sivele leivät molemmin puolin öljyllä.
  4. Lisää neljän leivän päälle puolet savujuustosta, siivutetut tomaatit, rucolaa sekä päälle loput savujuustosiivut.
  5. Nosta leivät kanneksi ja grillaa tai paista pannulla toasteja, kunnes niiden pinta on rapea ja juusto sulanut.

Nauti!