Keiju Grilli & Marinadi -öljy on kausituote ja saatavilla vain rajoitetusti. Keiju Grilli & Marinadi –öljy on valkosipulilla, timjamilla ja…
Lue lisää
Grillatut valkosipuli-juustotoastit
20 min
4
Grillatut rapeat toastit saavat makua Keiju Grilli & Marinadi -öljystä ja täyteläisestä savujuustosta. Valkosipuli-juustotoastit valmistuvat nopeasti ja ne ovat helppo pakata vaikka retkievääksi. Helppo grilliruoka on osuva valinta kiireisiin päiviin tai kun kaipaat nopeaa grillattavaa. Herkulliset valkosipulileivät sopivat erinomaisesti myös grilli-illanviettoon ystävien kanssa. Resepti on kananmunaton, pähkinätön ja soijaton, joten se sopii monenlaisiin ruokavalioihin. Kokeile ja nauti, kuinka leipä grillissä muuttuu rapeaksi ja juusto sulaksi herkkupalaksi. (kananmunaton, pähkinätön, soijaton)
Toast-ainekset: |
|
8 siivua |
maalaisleipää
|
1 |
valkosipulinkynsi
|
0.25 dl |
Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
|
200 g |
savujuustoa
|
2 |
tomaattia
|
1 ruukku |
rucolaa
|
Pinnalle |
|
sormisuolaa
|
Valmistusohje
- Siivuta maalaisleipä.
- Halkaise valkosipulinkynsi ja hiero leikkuupintaa kuivien leipien pintaan.
- Sivele leivät molemmin puolin öljyllä.
- Lisää neljän leivän päälle puolet savujuustosta, siivutetut tomaatit, rucolaa sekä päälle loput savujuustosiivut.
- Nosta leivät kanneksi ja grillaa tai paista pannulla toasteja, kunnes niiden pinta on rapea ja juusto sulanut.
Nauti!