Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Halloumiranskalaiset ja paprikamajoneesi
Paprikamajoneesi |
|
1,5 dl |
Keiju rypsiöljyä
|
3 |
keltuaista
|
0,5 tl |
suolaa
|
1/4 tl |
jauhettua mustapippuria
|
1 rkl |
kurkkusalaattia
|
1 tl |
currya
|
1 tl |
paprikaa
|
1 tl |
dijonsinappia
|
1/2 tl |
valkoviinietikkaa
|
Halloumiranskalaiset |
|
2 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
250 g |
halloumi-juustoa
|
1,5 dl |
panko-korppujauhoa
|
Valmistusohje
Paprikamajoneesi
Erottele huoneenlämpöiset keltuaiset valkuaisista vatkaimelle sopivaan kulhoon. Lisää huoneenlämpöistä Keiju rypsiöljyä ohuena nauhana keltuaisiin, samalla kun sekoitat vatkaimella (nopealla teholla). Lisää öljyä niin kauan, että majoneesin paksuus on mieluisaa. Lisää loput aineet ja sekoita ne vatkaimella tasaiseksi massaksi.
Halloumiranskalaiset
Leikkaa halloumi-juusto pitkulaisiksi ranskalaisten mallisiksi palasiksi. Mittaa rypsiöljy ja panko-korppujauho omille lautasilleen. Dippaa halloumi-tangot ensin öljylautasella ja sen jälkeen painele panko-korppujauho kiinni tikkuun. Lämmitä tikut uunissa 200 asteessa 7 min/puoli tai grillaa ne kuumassa grillissä kullankeltaisiksi.