Halloumitoastit

15 min
2

Arvostele resepti

Halloumitoastit

Lämpimät halloumitoastit ovat herkullinen, yksinkertainen, helppo ja nopea välipala, joka vie kielen mennessään. Hunajan ja chilin oivallinen yhdistelmä tuo tasapainoa halloumin suolaiselle ja täyteläiselle maulle. Halloumileivät valmistuvat hetkessä ja sopivat täydellisesti brunssille, lounaaksi tai vaikka iltapalalle.

Aineosat

4 kpl
vaaleita leipäviipaleita
2 rkl
Keiju Makuisa rypsiöljymargariinia (leipien voiteluun)
1 rkl
Keiju rypsiöljyä
200 g
halloumia viipaloituna
2 rkl
hunajaa
1,5 tl
chilirouhetta
1 rkl
Keiju Makuisa rypsiöljymargariinia
4 rkl
valmista guacamolea
2
tomaattia viipaloituna
5
salaatin lehteä

Valmistusohje

  1. Kuumenna paistinpannu keskikovalle lämmölle. Voitele leipäviipaleet margariinilla. Kaada rypsiöljy pannulle. Paahda leivät molemmin puolin kauniin ruskeiksi pannulla.
  2. Paista leivistä jääneessä rasvassa halloumiviipaleet. Lisää lopuksi pannulle hunaja, chilirouhe ja margariini.
  3. Levitä leipäviipaleiden päälle guacamole, salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet.
  4. Nosta lopuksi päälle halloumipalat ja valuta pannulta hunajat valmiiden halloumitoastien päälle.