Keiju Makuisa on Suomessa valmistettu maukas palmuöljytön levite. Tämä hyvänmakuinen tuote maistuu joko sellaisenaan leivän päällä tai yhdessä muiden leivänpäällisten…
Lue lisää
Halloumitoastit
15 min
2
Lämpimät halloumitoastit ovat herkullinen, yksinkertainen, helppo ja nopea välipala, joka vie kielen mennessään. Hunajan ja chilin oivallinen yhdistelmä tuo tasapainoa halloumin suolaiselle ja täyteläiselle maulle. Halloumileivät valmistuvat hetkessä ja sopivat täydellisesti brunssille, lounaaksi tai vaikka iltapalalle.
Aineosat |
|
4 kpl |
vaaleita leipäviipaleita
|
2 rkl |
Keiju Makuisa rypsiöljymargariinia (leipien voiteluun)
|
1 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
200 g |
halloumia viipaloituna
|
2 rkl |
hunajaa
|
1,5 tl |
chilirouhetta
|
1 rkl |
Keiju Makuisa rypsiöljymargariinia
|
4 rkl |
valmista guacamolea
|
2 |
tomaattia viipaloituna
|
5 |
salaatin lehteä
|
Valmistusohje
- Kuumenna paistinpannu keskikovalle lämmölle. Voitele leipäviipaleet margariinilla. Kaada rypsiöljy pannulle. Paahda leivät molemmin puolin kauniin ruskeiksi pannulla.
- Paista leivistä jääneessä rasvassa halloumiviipaleet. Lisää lopuksi pannulle hunaja, chilirouhe ja margariini.
- Levitä leipäviipaleiden päälle guacamole, salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet.
- Nosta lopuksi päälle halloumipalat ja valuta pannulta hunajat valmiiden halloumitoastien päälle.