Keiju Juokseva on helppokäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan. Paistamiseen se sopii erityisen hyvin, sillä se ei räisky. Tuote on täysin…
Lue lisää
Harissa-broileririsotto
Raaka-aineet |
|
1 rasia |
hunajamarinoituja broilerinsuikaleita (300 g)
|
3 rkl |
Keiju Juokseva 500 ml
|
2 dl |
basmatiriisiä
|
5 dl |
kasvislientä (kuutiosta)
|
1/2 tl |
kurkumaa
|
1/2 |
purjo
|
1 |
vihreä paprika
|
1 rkl |
harissa-mausteseosta (tai 1 tl cayennepippuria ja 1 tl juustokuminaa)
|
50 g |
suolapähkinöitä
|
2 rkl |
tuoretta korianteria silputtuna
|
2 |
valkosipulin kynttä
|
Valmistusohje
Ruskista broilerisuikaleet pannulla Keiju Juoksevassa.
Kiehauta kasvisliemi ja lisää riisi sekä broileri. Mausta.
Keitä 10 minuuttia hiljaisella lämmöllä. Silppua purjo ja paprika, lisää risottoon ja keitä vielä viitisen minuuttia. Lisää suolapähkinät, sekoita ja tarkista maku ja kypsyys. Ripota päälle tuoretta korianteria.