Harissa-broileririsotto

Arvostele resepti

Harissa-broileririsottoa keltaisella lautasella puikkojen kanssa

Raaka-aineet

1 rasia
hunajamarinoituja broilerinsuikaleita (300 g)
3 rkl
Keiju Juokseva 500 ml
2 dl
basmatiriisiä
5 dl
kasvislientä (kuutiosta)
1/2 tl
kurkumaa
1/2
purjo
1
vihreä paprika
1 rkl
harissa-mausteseosta (tai 1 tl cayennepippuria ja 1 tl juustokuminaa)
50 g
suolapähkinöitä
2 rkl
tuoretta korianteria silputtuna
2
valkosipulin kynttä

Valmistusohje

Ruskista broilerisuikaleet pannulla Keiju Juoksevassa.
Kiehauta kasvisliemi ja lisää riisi sekä broileri. Mausta.
Keitä 10 minuuttia hiljaisella lämmöllä. Silppua purjo ja paprika, lisää risottoon ja keitä vielä viitisen minuuttia. Lisää suolapähkinät, sekoita ja tarkista maku ja kypsyys. Ripota päälle tuoretta korianteria.