Herkkusieniä ja pekonia

Arvostele resepti

Herkullisia herkkusieniä käärittynä pekoniin ja lisämakua antamassa Keiju chili-tomaatti-basilikayrttiöljy

Herkkusienet ja pekoni ovat legendaarinen yhdistelmä. Tässä reseptissä lisämakua antaa kevyen tulinen Keiju chili-tomaatti-basilikayrttiöljy.

Raaka-aineet

200 g
isoja herkkusieniä
170 g
paketti pekonia
1 rkl
Keiju Chili, tomaatti & basilikayrttiöljyä
muutama tippa Tabascoa
50 g
sinihomejuustoa

Valmistusohje

Leikkaa sienistä jalat pois ja täytä kolot sinihomejuustolla. Kääri sienet pekoniviipaleisiin ja sivele niille hiukan Tabascolla maustettua öljyä. Kypsennä muutama minuutti grillissä taikka uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta