Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Herne-purjopasta
4
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti. Reseptin toteuttaja on Hilla Stenlund.
Pastakastike |
|
1 pussi |
kotimaisia herneitä
|
1 |
salottisipuli
|
1/2 |
purjo
|
2 |
valkosipulinkynttä
|
2 rkl |
Keiju Merisuola -levitettä kuullottamiseen
|
Kourallinen basilikaa
|
|
Loraus Keiju-yrttiöljyä, maku tomaatti, valkosipuli ja basilika
|
|
2 dl |
creme fraiche
|
mustapippuria
|
|
suolaa
|
|
Ripaus kuivattua chiliä tai pala tuoretta chiliä
|
|
Päälle raastettua parmesaania, tuoretta basilikaa ja sitruunanmehua.
|
Valmistusohje
TEE NÄIN:
1.Silppua sipuli, purjo ja valkosipulit, kuullota ne pannulla Keiju Merisuola -levitteen kanssa.
2.Kiehauta herneet kattilassa ja kaada vesi pois.
3.Keitä pasta valmiiksi.
4.Kaada sipulit pannulta ja herneet kattilasta blenderiin. Lisää joukkoon mausteet, tuore basilika, loraus yrttiöljyä ja creme fraiche. Aja pastakastike blenderillä tasaiseksi.
5.Sekoita pasta ja vihreä pastakastike keskenään. Raasta päälle parmesaania, silppua tuoretta basilikaa ja purista vähän sitruunamehua.