Itämaiset äyriäisvartaat

Arvostele resepti

Maukkaat itämaiset äyriäsvartaat tarjolla sinisessä kulhossa riisin kanssa

Raaka-aineet

200 g
säilöttyjä jättikatkaravun tai valkokatkaravun pyrstöjä
1 rkl
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilikayrttiöljyä
1/2
limen mehu
1
valkosipulin kynsi murskattuna
1/2 tl
tuoretta chiliä silputtuna
1 tl
tilliä silputtuna
1 tl
currya
1/3 tl
timjamia
ripaus mustapippuria
1/3 tl
suolaa

Valmistusohje

Valuta katkaravut ja pujota vartaisiin. Sekoita marinadiseos ja sivele sitä vartaisiin. Voit tarjota vartaat sellaisinaan tai kypsentää niitä hetken grillissä. Marinadilla maustettuja katkaravunpyrstöjä voi myös käännellä minuutin pari öljyssä kuumalla paistinpannulla.

Tarjoile katkaravut salaatti- tai riisipedillä.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta