Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Itse tehty levite leivälle
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Vatsasekaisin kilinkolin blogin kanssa.
Ainekset |
|
200 g |
kirnuvoita
|
2 dl |
Keiju Rypsiöljy 500 ml
|
sormisuolaa
|
|
(yrttejä tai esim. kuivattua nokkosta)
|
Valmistusohje
Lusikoi huoneenlämpöinen voi kapeaan ja korkeareunaiseen kulhoon. Kaada myös öljy kulhoon ja surauta sauvasekoittimella sekaisin. Lisää halutessasi yrtit ja kaada seos kannelliseen astiaan. Ripottele päälle sormisuolaa. Säilytä tiiviisti jääkaapissa.
Levite säilyy jääkaapissa vähintään kaksi viikkoa, ilman yrttejä kauemminkin.