Kaalilaatikko

Arvostele resepti

Herkullista perinteistä kaalilaatikkoa valkoisessa astiassa

Raaka-aineet

1/2
kaali
1 tl
pippuria
2 tl
suolaa
1 rkl
soijakastiketta
2 rkl
Keiju chili-, tomaatti & basilikayrttiöljyä
2 rkl
voita
200 g
naudanjauhelihaa
1 paketti
pekonia
50 g
koskenlaskija sulatejuustoa
100 g
riisiä
2 dl
kermaa
1
muna

Valmistusohje

Ruskista jauheliha sekä pekoni ja lisää mausteet sekä Keiju yrttiöljy.
Keitä riisit ja kaali omassa kattilassaan. Kun ainekset ovat kypsiä, sekoita kaali, riisi sekä jauheliha keskenään. Lisää sulatejuusto sekä muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa noin tunti.

Resepti on Keijun järjestämän öljyreseptikisan satoa, tekijän&au ml; Tanja Tuhkanen

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta