Kun ruoassa pitää olla potkua, valitse chili, tomaatti ja basilika yhdistettynä laadukkaaseen rypsiöljyyn. Tällä yrttiöljyllä tuunaat helposti vahvaa makua ruokaasi.…
Lue lisää
Kaalilaatikko
Raaka-aineet |
|
1/2 |
kaali
|
1 tl |
pippuria
|
2 tl |
suolaa
|
1 rkl |
soijakastiketta
|
2 rkl |
Keiju chili-, tomaatti & basilikayrttiöljyä
|
2 rkl |
voita
|
200 g |
naudanjauhelihaa
|
1 paketti |
pekonia
|
50 g |
koskenlaskija sulatejuustoa
|
100 g |
riisiä
|
2 dl |
kermaa
|
1 |
muna
|
Valmistusohje
Ruskista jauheliha sekä pekoni ja lisää mausteet sekä Keiju yrttiöljy.
Keitä riisit ja kaali omassa kattilassaan. Kun ainekset ovat kypsiä, sekoita kaali, riisi sekä jauheliha keskenään. Lisää sulatejuusto sekä muna-kermaseos.
Paista uunissa 200 asteessa noin tunti.
Resepti on Keijun järjestämän öljyreseptikisan satoa, tekijän&au ml; Tanja Tuhkanen