Lisäaineeton Keiju Rypsi on luonnollisempi vaihtoehto täynnä makua. Tämä luonnon omasta rypsiöljystä valmistettu tuote sisältää runsaasti tärkeitä omega-3-rasvahappoja. Tuotteelle on…
Lue lisää
Kalkkunaquesadillat
Raaka-aineet |
|
4 |
tortillaleipää
|
2 rkl |
sinappia
|
2 rkl |
Keiju Rypsi rypsiöljy-kasvirasvalevitettä
|
8 viipaletta |
kalkkunaleikettä
|
8 viipaletta |
kermajuustoa
|
ripaus mustapippuria, chilirouhetta ja oreganoa
|
Valmistusohje
Leikkaa tortillat neljään osaan. Levitä tortillapalalle sinappia, laita väliin viipale kalkkunaleikettä ja viipale juustoa. Ripota hiukan mausteita. Levitä toiselle tortillapalalle Keijua ja aseta kanneksi. Kuumenna ”kolmioleipiä” pari minuuttia voileipägrillissä tai esimerkiksi vohveliraudalla, niin että juusto sulaa ja tortillan pinta saa hiukan väriä. Tarjoa heti.