Kanelipullapuuro

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Kanelipullapuuro

Ainekset:

3 dl
vettä
2 dl
vanilja- tai maustamatonta kauramaitoa
3 dl
luomukaurahiutaleita
1 rkl
kanelia
0,5 tl
kardemummaa
2 rkl
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä

Kanelitahna:

1 rkl
kanelia
2 rkl
hunajaa
2 tl
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä

Valinnainen ainesosa:

2 rkl
piparin tai vaniljan makuista rahkaa

Valmistusohje

Yhdistä nesteet rypsiöljyä lukuunottamatta kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kaurahiutaleet. Lisää kaneli ja kardemumma ja keitä 2 minuuttia välillä sekoitellen. Ota puurokattila pois liedeltä ja hauduta vielä 2 minuuttia. Lisää Keijun D-vitaminoitu rypsiöljy ja sekoita kunnolla. Valmista kanelitahna sekoittamalla tahnan ainekset yhteen. Annostele puuro lautaselle ja tee kanelitahnasta spiraalinmuotoinen kuvio puuron pinnalle. Lisää halutessasi rahkaa vielä päälle raitoina.