Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy sisältää lisättyä D-vitamiinia, joka tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä eli immuunijärjestelmää sekä lihasten normaalia toimintaa. Muista myös terveellisen…
Lue lisää
Kanelipullapuuro
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti. Reseptin toteuttaja on Karoliina Nygård.
Ainekset: |
|
3 dl |
vettä
|
2 dl |
vanilja- tai maustamatonta kauramaitoa
|
3 dl |
luomukaurahiutaleita
|
1 rkl |
kanelia
|
0,5 tl |
kardemummaa
|
2 rkl |
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
Kanelitahna: |
|
1 rkl |
kanelia
|
2 rkl |
hunajaa
|
2 tl |
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
Valinnainen ainesosa: |
|
2 rkl |
piparin tai vaniljan makuista rahkaa
|
Valmistusohje
Yhdistä nesteet rypsiöljyä lukuunottamatta kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kaurahiutaleet. Lisää kaneli ja kardemumma ja keitä 2 minuuttia välillä sekoitellen. Ota puurokattila pois liedeltä ja hauduta vielä 2 minuuttia. Lisää Keijun D-vitaminoitu rypsiöljy ja sekoita kunnolla. Valmista kanelitahna sekoittamalla tahnan ainekset yhteen. Annostele puuro lautaselle ja tee kanelitahnasta spiraalinmuotoinen kuvio puuron pinnalle. Lisää halutessasi rahkaa vielä päälle raitoina.