Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Kantarelli-parsakaalipiiras
Raaka-aineet |
|
400 g |
Sunnuntai Ruisperunataikinaa
|
1 dl |
säilöttyjä tai tuoreita kantarelleja
|
100 g |
parsakaalin nuppuja (pakaste)
|
150 g |
sulatejuustoa
|
1/3 dl |
kuivaa valkoviiniä
|
2 |
kananmunaa
|
2 |
valkosipulin kynttä
|
1 tl |
currya
|
ripaus rouhittua mustapippuria
|
|
50 g |
emmental-juustoraastetta
|
Keiju rypsiöljyä
|
Valmistusohje
Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Jos kantarellit ovat tuoreita, puhdista ne ja paista tilkassa Keiju rypsiöljyä. Sulata parsakaali siivilässä kuuman veden alla ja valuta. Pehmitä sulatejuusto kulhossa kauhalla sekoittamalla, lisää viini, raa´at kananmunat ja mausteet. Asettele parsakaali ja kantarellit kauniisti piiraspohjalle, kaada täyte päälle. Ripottele vielä päälle juustoraaste. Paista piirakkaa 225 asteessa noin 35 minuuttia.