Kasvis-kvinoasalaatti fetajuustokastikkeella

30 min
10

Arvostele resepti

Kasvis-kvinoasalaatti fetajuustokastikkeella

Keiju Juokseva sopii erinomaisesti paistamiseen. Tässä salaatissa yhdistyvät herkulliset paistetut kasvikset, yrtillä maustettu kvinoa ja kirpeänraikas fetajuustokastike.

Ainekset:

470 g
paprikaa
280 g
kesäkurpitsaa
190 g
munakoisoa
280 g
kirsikkatomaatteja
190 g
kikherneitä
suolaa
mustapippuria

Paistamiseen:

Keiju juoksevaa

Lisuke:

470 g
kvinoaa
1,4 dl
Keiju juoksevaa
30 g
persiljaa
suolaa

Fetajuustokastike

190 g
fetajuustoa
280 g
turkkilaista jogurttia
50 g
sitruunan mehua ja kuorta
mustapippuria rouheena
suolaa
20 g
timjamin versoja

Valmistusohje

1. Pilko kasvikset suuriksi siivuiksi, kirsikkatomaatit voi jättää kokonaisiksi. Paista kasvikset ja kikherneet juoksevassa margariinissa ja mausta suolalla sekä pippurilla.

2. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita juokseva margariini ja persilja tehosekoittimella vihreäksi seokseksi ja lisää lämpimän kvinoan joukkoon. Mausta suolalla.

3. Murenna fetajuusto jogurtin joukkoon. Lisää joukkoon sitruunan mehu ja kuori. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa.

4. Sekoita paistetut kasvikset ja kvinoa keskenään ja lisää salaattiin timjamin versot. Tarjoile kvinoasalaatti fetajuustokastikkeen kera.