Kasvis-tonnikalalasagne

Arvostele resepti

Kasvis-tonnikalalasagne

Raaka-aineet

125 g
lasagnelevyjä
3 rkl
Keiju Juokseva 500 ml
1
iso sipuli
4
valkosipulin kynttä
150 g
tuoreita herkkusieniä
1
oranssi paprika
1 tlk
tonnikalaa vedessä (130 g)
1 tlk
tomaattimurskaa (400 g)
10
oliivia puolitettuina
1 tl
hunajaa
1/2 tl
suolaa
ripaus mustapippurirouhetta
1/2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
tuoretta basilikaa silputtuna
1 dl
mozzarellajuustoa raasteena

Valmistusohje

Silppua sipuli ja valkosipuli, kuullota pannulla Keiju Juoksevassa. Valuta tonnikala, lisää kastikkeeseen tomaattimurskan kanssa. Pilko paprika ja herkkusienet, lisää. Mausta kastike ja tarkista maku. Voitele pitkä uunivuoka (leipävuoka tai kakkuvuoka) Keijulla. Laita vuorotellen vuokaan kastiketta ja lasagnelevyjä, aloita ja lopeta kastikkeella. Ripota päälle juustoraaste. Paista uunin alatasolla 200 asteessa 50 minuuttia. Koristele basilikan lehdillä.