Keiju Laktoositon 70 % on maukas koko perheen levite, joka sopii myös niille, jotka etsivät laktoosittomia ja maidottomia vaihtoehtoja tai…
Lue lisää
Keijun Suklaiset kuppikakut
10
Raaka-aineet |
|
100 g |
Keiju Laktoositon kasvirasvalevite 70 %
|
2 dl |
sokeria
|
2 |
munaa
|
1,5 dl |
erikoisvehnäjauhoja
|
1 dl |
sokeritonta kaakaojauhetta
|
1 tl |
leivinjauhetta
|
1 tl |
vaniljasokeria
|
150 g |
ranskankermaa
|
Kuorrutus |
|
100 g |
maustamatonta tuorejuustoa
|
50 g |
sulatettua tummaa suklaata
|
1 dl |
tomusokeria
|
Valmistusohje
Vaahdota Keiju margariini ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan hyvin vatkaten. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi ranskankerma ja sekoita taikina tasaiseksi. Voitele muffinipellin vuoat öljyllä. Jaa suklaataikina vuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Varmista kypsyys tikulla.
Anna kuppikakkujen jäähtyä. Sekoita kuorrutuksen aineet ja pursota kuppikakuille. Koristele esimerkiksi pienillä piparkakuilla, suklaatähdillä tai karkeilla.