Keiju Valkosipulilevite on Suomessa valmistettu maukas oikeaa valkosipulia sisältävä palmuöljytön levite. Tämä hyvänmakuinen margariini soveltuu erinomaisesti sekä leivän päälle, ruoanvalmistukseen…
Lue lisää
Keijun valkosipulipatonki

15 min
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti ja sen toteuttaja on Anni Paakkunainen

Täydellisesti paahdettu ja maukas valkosipulipatonki kruunaa keitto-, pasta- ja salaattilounaat, se maistuu myös alkupalana tai herkkuna sellaisenaan. Tarvitset vain muutaman raaka-aineen, noin 15 minuuttia aikaa ja maukas valkosipulileipä on valmis.
Aineosat |
|
250 g |
Keiju Valkosipulilevitettä
|
1 nippu |
(lehti)persiljaa
|
0,5 tl |
chilihiutaleita
|
0,5 tl |
mustapippuria rouhittuna
|
2 |
pientä patonkia tai ranskanleipä
|
50 g |
parmesaanijuustoa
|
Valmistusohje
- Mittaa Keiju Valkosipulilevite pieneen kulhoon. Hienonna persilja ja mittaa sekaan. Mausta chilillä ja mustapippurilla. Sekoita lopuksi kaikki yhteen.
- Halkaise patongit tai ranskanleipä. Voit käyttää vähän kuivahtanuttakin leipää.
- Voitele leivät levitteellä ja ripottele raastettua parmesaania.
- Paahda leipiä uunissa noin 10 minuuttia 200 asteessa. Tarjoile heti.
Vinkki! Korvaa parmesaani maidottomalla versiolla, niin leipä on täysin vegaaninen.