Sitruuna & basilika yrttiöljy on valmistettu rypsiöljystä ja maustettu pirteällä sitruunalla ja basilikalla. Pakkauskoko 250 ml. Salaatinkastikkeeksi, kalan tai erilaisten…
Lue lisää
Kevätsipuli-perunasalaatti
30 min
4:lle
Keijun yrttiöljyt sopivat mainiosti varhaisperunoiden maustamiseen. Sekoita yrttiöljy perunoihin vielä kun ne ovat lämpimiä, jotta öljyn maut imeytyvät perunoihin kunnolla. Perunasalaatin voi tarjota kylmänä tai lämpimänä.
Ainekset |
|
1 kg |
varhaisperunoita
|
1 dl |
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
|
1 tl |
jyväistä dijon-sinappia
|
1 tl |
suolaa
|
1 pnt |
kevätsipulia
|
2 rkl |
hienonnettua lehtipersiljaa
|
2 rkl |
hienonnettua oreganoa
|
Valmistusohje
Pese varhaisperunat ja keitä ne kuorineen kypsiksi, mutta napakoiksi suolalla maustetussa vedessä.
Pilko perunat puoliksi ja sekoita yrttiöljy, sinappi, suola, pippuri ja sokeri niiden joukkoon.
Anna maustua hetki.
Leikkaa kevätsipuli reiluiksi paloiksi ja sekoita yrttien kanssa perunoiden joukkoon.
Tarjoile perunasalaatti lämpimänä tai kylmänä.
<!–
–>