Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Kinuskiomenat
2-4
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Oona Poutiaisen kanssa.
Kirpeitä kotimaisia omenoita ja suolaista kookoskinuskia – Tämän herkullisen kinuskin täyteläisyys ja suolaisuus syntyy Keiju Merisuolasta, joka on hieman runsaammin suolattu kasvipohjainen levite.
Ainekset: |
|
4 |
omenaa
|
2 |
reilua nokaretta Keiju Merisuolaa
|
1 dl |
kookoskermaa
|
1 dl |
kookossokeria
|
1 tl |
piparkakkumaustetta
|
Digestivekeksejä
|
Valmistusohje
Poista omenan keskusta ja siivuta. Lisää pannulle Keiju Merisuolan kanssa. Anna omenoiden saada väriä pintaan, jonka jälkeen kaada pannulle kookoskerma ja kookossokeri. Mausta piparkakkumausteella. Sekoita kunnes omenat ovat hieman pehmenneet ja kookossokeri on sulanut. Lado digestivekeksien päälle ja nauti!