Keiju Juokseva on helppokäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan. Paistamiseen se sopii erityisen hyvin, sillä se ei räisky. Tuote on täysin…
Lue lisää
Kirsikkakuppikakut
Raaka-aineet |
|
125 g |
Keiju Juokseva 500 ml
|
1 1/2 dl |
sokeria
|
2 1/2 dl |
vehnäjauhoja
|
1 1/2 tl |
leivinjauhetta
|
2 |
kananmunaa
|
75 g |
säilöttyjä kirsikoita
|
1 tl |
vaniljasokeria
|
Kuorrutus: |
|
100 g |
maustamatonta tuorejuustoa
|
100 g |
Keiju laktoositon kasvirasvalevitettä
|
1 rkl |
kirsikkalikööriä tai säilykekirsikoiden lientä
|
1 tl |
vaniljasokeria
|
1 dl |
tomusokeria
|
Valmistusohje
Sekoita sokeri ja juokseva margariini kulhossa kauhalla. Lisää munat ja vaniljasokeri, sekä jauhot ja leivinjauhe sekoitettuna. Lisää lopuksi kirsikat pieneksi pilkottuna. Jaa taikina muffinivuokiin, laita vuoat uunipellille ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Jäähdytä kuppikakut hyvin ennen kuorruttamista. Sekoita kuorrutusta varten tuorejuusto ja margariini hyvin keskenään. Lisää likööri, vaniljasokeri ja tomusokeri, sekoita kuorrutus tasaiseksi. Levitä kuorrutus kuppikakuille ja koristele tuoreilla tai säilötyillä kirsikoilla.