Keiju Normaalisuolainen on maukas levite joka sisältää 60 % rasvaa. Tuote valmistetaan luonnon omasta rypsiöljystä, ja se sisältää runsaasti meille…
Lue lisää
Koivunlehtilevite
Aineosat |
|
400 g |
Keiju -levitettä
|
2 dl |
koivun silmuja tai pieniä lehtiä
|
Valmistusohje
Ota Keiju -levite jääkaapista lämpiämään noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Tarkista, että poimimissasi lehdissä ei ole ötököitä. Mikäli lehdet ovat pölyisiä, huuhtele ne haalealla vedellä ja kuivata salaattilingossa tai talouspaperin päällä. Sekoita kolme neljäsosaa koivunlehdistä levitteen joukkoon kevyesti kääntelemällä isossa kulhossa. Annostele levite tarjoiluastiaan. Ripottele päälle loput koivunlehdet. Voit myös lisätä niitä myöhemmin, jotta ne ovat aina kauniin tuoreita. Näin saat väriä ja makua levitteeseen sekä ilmaisen salaatin jokaiselle voileipäaterialle!