Kokonainen grillattu kala yrttiöljyllä

2

Arvostele resepti

Kokonainen grillattu kala yrttiöljyllä

Yrttinen kala valmistuu helposti kesäkeittiössä vaikkapa grillissä.

Tarvitset

2 rkl
Keiju sitruuna rypsiöljysprayta
1
keskikokoinen kuha
Nippu tuoretta persiljaa
0,5 rkl
sitruunankuorta
2-3 tl
suolaa
1 tl
kokonaisia rosépippureita

Valmistusohje

Jauha morttelissa tai tehosekoittimella persilja, sitruunankuori, suola, rosépippurit ja sitruunarypsiöljy tahnaksi.

Pese ja kuivaa kuha. Tee kuhaan pienet viillot nahkaan, molemmille puolille. Hiero yrttitahna kuhan pintaan käsin ja grillaa kuumassa grillissä noin 7 min/puoli.

 

Lue lisää Öljyakatemiasta