Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy sisältää lisättyä D-vitamiinia, joka tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä eli immuunijärjestelmää sekä lihasten normaalia toimintaa. Muista myös terveellisen…
Lue lisää
Latva-artisokka-tomaattipesto
15 min
4
Latva-artisokasta ja tomaateista tehty pesto soveltuu levitteeksi leivän päälle tai esimerkiksi pastan joukkoon. Pinjansiemenet voi hyvin korvata muilla siemenillä tai pähkinöillä.
Ainekset: |
|
280 g |
säilöttyjä latva-artisokkia öljyssä (noin 7 kpl)
|
15 |
kirsikkatomaattia
|
4 rkl |
pinjansiemeniä
|
3 rkl |
raastettua parmesaanijuustoa
|
15 |
basilikan lehteä
|
0,5 dl |
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
1 tl |
suolaa
|
1 tl |
rouhittua mustapippuria
|
Valmistusohje
Valuta latva-artisokat öljystä. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tahnaksi, joukkoon saa jäädä pieniä sattumia. Tarkasta lopuksi peston maku. Lisää tarvittaessa mustapippuria ja suolaa.