Lehtikaalihummus

Arvostele resepti

Lehtikaalihummus

Lehtikaalihummus on ihana tarjottava aamiaisella, välipalalla tai illanistujaisissa. Lehtikaali antaa hummukselle kivan värin ja kivan maun.

380/230 g
kikherneitä säilöttynä
½ dl
kikhernesäilykelientä
1
iso lehtikaalinlehti
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
tahinia
½
limen puristettu mehu
ripaus suolaa
½ dl
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
ripaus juustokuminaa

Valmistusohje

Valuta kikherneet ja laita ne tehosekoittimeen.

Lisää lehtikaalinlehti, kuorittu valkosipulinkynsi, tahini, limemehu, suola, öljy ja juustokumina.
Jauha tahnaksi blenderillä.

Tarjoa seuraksi tuoretta leipää tai ruisnappeja.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta