Maissilastuilla paneroidut broilerin sisäfileet ja nopea guacamole
Nachoista valmistuu helppo ja herkullinen kuorrute kanafileille. Murskatut maissilastut tekevät kanaan rapean pinnan ja paistuessaan kanasta tulee mehevä. Lisäkkeeksi valmistuu nopea guacamole pakastetuista avokadoista.
Ainekset: |
|
600 g |
maustamatonta broilerin sisäfileetä
|
1/2 dl |
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
|
1 tl |
suolaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
50 g |
nacho maissilastuja
|
paistamiseen Keiju rypsiöljyä
|
|
Guacamole |
|
250 g |
avokadoa (pakaste)
|
1/2 dl |
Limen mehua
|
1/2 tl |
suolaa
|
3/4 dl |
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
|
Lisäkkeeksi: |
|
3 dl |
riisiä
|
1/2 dl |
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
|
Valmistusohje
Mausta broilerin sisäfileet yrttiöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua vähintään puoli tuntia huoneenlämmössä ennen paistamista. Hienonna nachot pieneksi muruksi ja kääntele broilerin fileepalat kauttaaltaan maissilastumuruissa. Paista fileepalat rapeaksi rypsiöljyssä noin 3 minuuttia molemmin puolin.
Sulata avokadot ja lisää tehosekoittimeen limen mehun ja suolan kanssa. Soseuta tasaiseksi ja lisää joukkoon yrttiöljyä ohuena nauhana.
Keitä rapeiden kanafileiden ja guacamolen lisäkkeeksi riisiä, jonka maustat kätevästi Keiju yrttiöljyllä.