Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Marinadi broilerille
Raaka-aineet |
|
2 rkl |
appelsiinimehua
|
3 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
1 rkl |
hunajaa
|
1 tl |
dijon-hunajasinappia
|
1 tl |
hienoa merisuolaa
|
1/2 tl |
sitruunapippuria
|
1/2 tl |
kuivattua rosmariinia tai 1 tl tuoretta rosmariinia silputtuna
|
Valmistusohje
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kääntele kokonaiset tai kuutioidut broilerin rintafileet tai muut linnun osat marinadissa ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Annos riittää noin puolelle kilolle broileria.