Marinoidut herkkusienet

Arvostele resepti

Herkulliset marinoidut herkkusienet keltaisessa lasiastiassa

Marinoidut herkkusienet sopivat juhlien noutopöytään, mutta maistuvat toki myös arkena erilaisten ruokien ja vaikka leivän seurana.

Raaka-aineet

600 g
herkkusieniä

Marinadi

1/2 dl
persiljaa hienonnettuna
1/2 dl
ruohosipulia hienonnettuna
2
valkosipulinkynttä
1,5 dl
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilikayrttiöljyä
1/4 dl
balsamiviinietikkaa
1 tl
suolaa
1 tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Puhdista ja halkaise herkkusienet. Hienonna persilja ja ruohosipuli ja leikkaa valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi. Sekoita marinadi Keiju tomaatti, valkosipuli & basilikayrttiöljystä, balsamiviinietikasta, persiljasta, ruohosipulista, valkosipulista ja mausteista kannellisessa lasipurkissa tai kulhossa. Kaada marinadi herkkusienten joukkoon. Anna maustua muutama tunti.

 

Lue lisää Öljyakatemiasta