Marinoitu kukkakaalisalaatti

30 min + 1 h
4:lle

Arvostele resepti

Marinoitu kukkakaalisalaatti

Kukkakaalista valmistuu helposti ravitseva lisäkesalaatti, johon raikkautta tuovat viinirypäleet ja tuore kurkku. Keiju yrttiöljy maustaa salaatin helposti.

Ainekset:

250 g
kukkakaalia
250 g
romanesco-kukkakaalia
250 g
vihreitä viinirypäleitä
1/2
kurkku
1 dl
tuoretta hienonnettua minttua
1/2 dl
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
2 rkl
sitruunamehua

Valmistusohje

Murenna kukkakaalit tehosekoittimella pieneksi muruksi. Halkaise rypäleet ja kuutioi kurkku, sekoita kukkakaalien kanssa. Hienonna minttu ja sekoita salaatin joukkoon. Lisää yrttiöljy ja sitruunamehu ja anna marinoitua vähintään tunti ennen tarjoilua.