Mausteinen marokkolainen broileri

4

Arvostele resepti

Vastavalmistettu mausteinen marokkolainen broileri tarjoillaan lohkoperunoiden ja sitruunan kanssa

Raaka-aineet

kokonainen broileri
½
ruukkua tuoretta korianteria
½
nippua persiljaa
4
valkosipulin kynttä
2 cm
pala tuoretta inkivääriä
1 tl
suolaa
4 rkl
Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
juustokuminaa

Valmistusohje

Kuori ja paloittele inkivääri. Hienonna mausteet ja sekoita Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyn kanssa karkeaksi seokseksi sauvasekoittimella. Laita broileri öljyttyyn uunivuokaan ja sivele pintaan mausteöljyä. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 2 tuntia.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta