Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Mozzarellasalaatti
4 kpl
Raaka-aineet |
|
3 dl |
simpukka- tai kukkapastaa
|
125 g |
mozzarellaa
|
1 rasia |
kirsikkatomaatteja (250 g)
|
tammenlehväsalaattia tai jääsalaattia
|
|
tuoreita basilikan lehtiä
|
|
Marinadi |
|
2 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
1 rkl |
balsamiviinietikkaa
|
2 rkl |
appelsiinimehua
|
1/3 tl |
suolaa
|
1-2 tl |
sokeria
|
½ tl |
rouhittua mustapippuria
|
1 |
valkosipulin kynsi murskattuna
|
½ dl |
tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna
|
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä pari tuntia.
3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi ja kirsikkatomaatit puoliksi. Vuoraa laakea tarjoiluastia revityllä salaatilla. Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit. Koristele basilikan lehdillä.