Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Munakokkeli
15 min
4
Munakokkelin valmistuksessa tärkeintä on, ettei massaa kypsennä liian kauan. Tätä pehmeää munakokkelia voit nauttia sellaisenaan tai esimerkiksi paahtoleipien päällä.
Aineosat |
|
5 |
kananmunaa
|
2,5 dl |
laktoositonta kuohukermaa
|
0,5 tl |
suolaa
|
2 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
1 rkl |
Keiju Merisuola rypsiöljy-kasvirasvalevitettä
|
Viimeistelyyn |
|
rouhittua mustapippuria
|
|
parmesaaniraastetta
|
|
hienonnettuja yrttejä
|
|
paahtoleipäviipaleita tarjoiluun
|
Valmistusohje
- Sekoita kananmuna, kerma ja suola kulhossa vispilällä tai sauvasekoittimella.
- Kuumenna paistinpannu puolikkaalla teholla. Lisää pannulle rypsiöljy ja anna lämmetä noin 5 minuutin ajan.
- Lisää munakokkelimassa pannulle ja sekoita sitä nuolijalla tai puulastalla pikkuhiljaa noin minuutin ajan. Munakokkeli jatkaa hyytymistään vielä pannulta lautaselle siirtämisen jälkeen.
- Viimeistele munakokkeli rouhitulla mustapippurilla, parmesaanilla ja yrteillä. Tarjoile halutessasi paahtoleivän kanssa.