Rypsiöljypohjainen valkosipulinen yrttiöljy sopii monipuolisesti ruoanlaittoon ja tuo helposti herkullista makua keittiöösi. Pakkauskoko 250 ml. • Marinointiin, paistamiseen tai mausteeksi…
Lue lisää
Nokkospestopasta
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti. Reseptin toteuttaja on Mutsie.fi blogi.
Kesäisen herkullinen ja ravintorikas nokkospestopasta maistuu kaikille.
Raaka-aineet |
|
1 l |
nokkosenlehtiä
|
1,5 dl |
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
|
1 dl |
manchego-juustoa
|
1 dl |
pinjansiemeniä
|
1-2 |
valkosipulin kynttä
|
1 rkl |
sitruunamehua
|
reilusti suolaa ja pippuria
|
|
spagettia neljälle
|
Valmistusohje
Kerää nokkosenlehdet (jostain muualta kuin tien varrelta, tunkion tai ulkohuussin viereltä).
Huuhtele lehdet ja keitä (eli ryöppää) niitä muutama minuutti ja siivilöi.
Heitä blenderiin nokkosten lisäksi raastettu juusto, pinjansiemenet, valkosipulinkynnet, sitruunamehu ja mausteet.
Soseuta ja lisää lopuksi sekaan öljy ohuena nauhana.
Sekoita pesto keitetyn pastan joukkoon ja nauti!