Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Paahdettu maustetahna ja grillattu broileri
30 min
4
Paahdettu Ras El Hanout maustetahna ja grillattu broileri tarjoavat herkullisen makuelämyksen, joka nostaa grillijuhlien kulinaristisen nautinnon seuraavalle tasolle. Ras el hanout -mausteseos saa intensiivisen maun, kun mausteet paahdetaan kuumalla pannulla ennen tahnan valmistamista. Grillatut broilerin nahalliset rintafileet saavat makua maustetahnasta ja limen siivuista, jotka asetetaan nahan alle. Kokeile tätä kanan rintafilee reseptiä ja nauti mehukkaasta ja mausteisesta grilliruoasta, joka varmasti hurmaa makunystyräsi! Vinkki! Maustetahnalla voit maustaa broilerin lisäksi muitakin lihoja.
Paahdettu maustetahna (Ras El Hanout) |
|
2 tl |
paprikajauhetta
|
1 tl |
kardemummaa
|
1 tl |
inkivääriä
|
1/2 tl |
kurkumaa
|
1/2 tl |
muskottipähkinää
|
1/2 tl |
mustapippuria
|
1/2 tl |
maustepippuria
|
1 tl |
neilikkaa
|
1 tl |
cayennepippuria
|
1 rkl |
muskavado-sokeria
|
1 tl |
suolaa
|
2 rkl |
hienonnettua tuoretta korianteria
|
3 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
1 kpl |
lime
|
Muut ainekset |
|
4 kpl |
broilerin nahallista rintafileetä
|
1 tl |
suolaa
|
Valmistusohje
- Paahda kuivamausteet pannulla ja laita paahdetut mausteet sekoituskulhoon.
- Lisää joukkoon sokeri, suola ja Keiju rypsiöljyä koko ajan sekoittaen.
- Avaa broilerin fileen nahka varovasti. Lisää nahan alle maustetahna ja ohueksi leikatut limen siivut.
- Grillaa broilerin fileet ensin nahkapuolelta ja mausta paistopinta suolalla.
- Koosta riippuen rintafilee kypsyy noin 8–12 minuutissa.
- Tarjoile esimerkiksi kasvisvartaisen, fetasalaatin, grillatun parsan tai perunoiden kera.