Paahdettu maustetahna ja grillattu broileri

30 min
4

Arvostele resepti

Paahdettu maustetahna ja herkullinen grillattu broileri kivisellä tarjottimella

Paahdettu Ras El Hanout maustetahna ja grillattu broileri tarjoavat herkullisen makuelämyksen, joka nostaa grillijuhlien kulinaristisen nautinnon seuraavalle tasolle. Ras el hanout -mausteseos saa intensiivisen maun, kun mausteet paahdetaan kuumalla pannulla ennen tahnan valmistamista. Grillatut broilerin nahalliset rintafileet saavat makua maustetahnasta ja limen siivuista, jotka asetetaan nahan alle. Kokeile tätä kanan rintafilee reseptiä ja nauti mehukkaasta ja mausteisesta grilliruoasta, joka varmasti hurmaa makunystyräsi! Vinkki! Maustetahnalla voit maustaa broilerin lisäksi muitakin lihoja.

Paahdettu maustetahna (Ras El Hanout)

2 tl
paprikajauhetta
1 tl
kardemummaa
1 tl
inkivääriä
1/2 tl
kurkumaa
1/2 tl
muskottipähkinää
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
maustepippuria
1 tl
neilikkaa
1 tl
cayennepippuria
1 rkl
muskavado-sokeria
1 tl
suolaa
2 rkl
hienonnettua tuoretta korianteria
3 rkl
Keiju rypsiöljyä
1 kpl
lime

Muut ainekset

4 kpl
broilerin nahallista rintafileetä
1 tl
suolaa

Valmistusohje

  1. Paahda kuivamausteet pannulla ja laita paahdetut mausteet sekoituskulhoon.
  2. Lisää joukkoon sokeri, suola ja Keiju rypsiöljyä koko ajan sekoittaen.
  3. Avaa broilerin fileen nahka varovasti. Lisää nahan alle maustetahna ja ohueksi leikatut limen siivut.
  4. Grillaa broilerin fileet ensin nahkapuolelta ja mausta paistopinta suolalla.
  5. Koosta riippuen rintafilee kypsyy noin 8–12 minuutissa.
  6. Tarjoile esimerkiksi kasvisvartaisen, fetasalaatin, grillatun parsan tai perunoiden kera.