Paahdettu pähkinäsiemensekoitus

20 min
6

Arvostele resepti

Paahdettu pähkinäsiemensekoitus

Paahdetulla pähkinäsiemensekoituksella voit viimeistellä kotona salaatit, keitot ja pastat. Nämä maistuvat myös sellaisenaan välipalaksi! Pakkaa pähkinät mukaan retkelle tai evääksi töihin.

Aineosat

100 g
cashewpähkinöitä
100 g
kurpitsansiemeniä
100 g
kuorittuja manteleita
3 rkl
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
jauhettuja korianterin siemeniä
0,5 tl
jauhettua juustokuminaa
1 tl
suolaa
0,5 tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki ainekset sekaisin leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä ja levitä tasaiseksi kerrokseksi.
  2. Paista ensin 10 minuutin ajan 185-asteisessa uunissa ja sekoita sen jälkeen pähkinäsiemensekoitusta.
  3. Paista vielä 5 minuutin ajan, kunnes pähkinät ja siemenet ovat kauniin ruskeita.
  4. Säilytä jäähtyneet pähkinät kannellisessa rasiassa tai purkissa.