Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Paahdetut rosmariiniperunat
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti. Reseptin toteuttaja on Jotain Maukasta blogi.
Paahdetut uudet perunat ovat maukas lisä kesäkeittiöön.
Raaka-aineet |
|
12 |
pientä uutta perunaa
|
1 pkt |
tuoreita vihreitä papuja (n. 150 g)
|
1 |
nippu retiisejä
|
2-3 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
2 tl |
sormisuolaa
|
pari rouhausta mustapippuria
|
|
muutamia tuoreita rosmariininoksia
|
Valmistusohje
Pese perunat, pavut ja retiisit.
Halkaise perunat ja pätki pavut.
Leikkaa retiisit muutamaan osaan.
Asettele vihannekset uunivuokaan, pirskota päälle rosmariini rypsiöljy ja mausta sormisuolalla ja mustapippurilla.
Paahda kasviksia 200 asteisessa uunissa, kunnes perunat ovat kypsiä.
Tarjoa kesäruokien lisukkeena.
Lisuke maistuu hyvältä myös kylmänä esimerkiksi grillatun kalan kanssa.