Paahdetut rosmariiniperunat

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Paahdetut rosmariiniperunat valmiina tarjoiltavaksi lisukkeena ja puinen lusikka

Paahdetut uudet perunat ovat maukas lisä kesäkeittiöön.

Raaka-aineet

12
pientä uutta perunaa
1 pkt
tuoreita vihreitä papuja (n. 150 g)
1
nippu retiisejä
2-3 rkl
Keiju rypsiöljyä
2 tl
sormisuolaa
pari rouhausta mustapippuria
muutamia tuoreita rosmariininoksia

Valmistusohje

Pese perunat, pavut ja retiisit.
Halkaise perunat ja pätki pavut.
Leikkaa retiisit muutamaan osaan.
Asettele vihannekset uunivuokaan, pirskota päälle rosmariini rypsiöljy ja mausta sormisuolalla ja mustapippurilla.

Paahda kasviksia 200 asteisessa uunissa, kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarjoa kesäruokien lisukkeena.

Lisuke maistuu hyvältä myös kylmänä esimerkiksi grillatun kalan kanssa.

 

Lue lisää Öljyakatemiasta