Papu-viikunasalaatti

Arvostele resepti

Raikasta ja helppoa papu-viikunasalaattia koristeltuna basilikan lehdillä

Papu-viikunasalaatti on helppo ja tyylikäs lisäke erilaisille paistetuille tai höyrytetyille ruoille.

Raaka-aineet

200 g
vihreitä papuja
4
tuoretta viikunaa
muutama tuore basilikan lehti
1/2 dl
saksanpähkinöitä
3 rkl
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
1 rkl
valkoviini- tai samppanjaetikkaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Keitä papuja viitisen minuuttia. Kaada keitinvesi pois ja valuta pavut. Asettele ne laakealle tarjoilulautaselle ja laita lohkotut viikunat päälle. Lisää rouhittuja pähkinöitä. Valuta salaatille yrttiöljy ja etikka. Rouhi päälle hiukan mustapippuria ja koristele basilikan tai rosmariinin lehdillä.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta