Keiju Laktoositon 70 % on maukas koko perheen levite, joka sopii myös niille, jotka etsivät laktoosittomia ja maidottomia vaihtoehtoja tai…
Lue lisää
Parsapizzat

Raaka-aineet |
|
50 g |
Keiju Laktoositon kasvirasvalevite 70 %
|
2 dl |
kädenlämpöistä vettä
|
25 g |
hiivaa
|
1/2 tl |
suolaa
|
4 1/2 dl |
vehnäjauhoja
|
4 rkl |
tomaattipyreetä
|
500 g |
tuoretta tai säilöttyä parsaa
|
ripaus sitruunapippuria
|
|
ripaus Provencen yrttimaustetta
|
|
150 g |
mozzarella-juustoraastetta
|
Valmistusohje
Liuota hiiva veteen ja lisää suola. Lisää vehnäjauhot. Lisää lopuksi margariini ja alusta käsin kiinteäksi taikinaksi. Kauli leivinpaperille kaksi suorakaiteen muotoista pizzapohjaa. Leikkaa tuoreista parsoista kovat kannat pois, 1–2 cm. Asettele parsat poikittain riviin pizzapohjille ja ripota päälle kevyesti mausteita sekä juustoraaste. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.