Parsapizzat

Arvostele resepti

Parsapizzat

Raaka-aineet

50 g
Keiju Laktoositon kasvirasvalevite 70 %
2 dl
kädenlämpöistä vettä
25 g
hiivaa
1/2 tl
suolaa
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
4 rkl
tomaattipyreetä
500 g
tuoretta tai säilöttyä parsaa
ripaus sitruunapippuria
ripaus Provencen yrttimaustetta
150 g
mozzarella-juustoraastetta

Valmistusohje

Liuota hiiva veteen ja lisää suola. Lisää vehnäjauhot. Lisää lopuksi margariini ja alusta käsin kiinteäksi taikinaksi. Kauli leivinpaperille kaksi suorakaiteen muotoista pizzapohjaa. Leikkaa tuoreista parsoista kovat kannat pois, 1–2 cm. Asettele parsat poikittain riviin pizzapohjille ja ripota päälle kevyesti mausteita sekä juustoraaste. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.