Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Peanut butter cookies
1,5 h
22
Helpot maapähkinävoikeksit, eli peanut butter cookiet, valmistuvat kätevästi airfryerissa ja saavat upean paistopinnan kiertoilman ansiosta. Kekseistä voi tehdä myös suurempia, koko airfryerin pellin täyttäviä cookieta. Resepti toimii loistavasti myös uunissa. Paista 180 asteessa 13–15 minuuttia ja nauti suussa sulavista herkuista!
Aineosat |
|
225 g |
Keiju Merisuola -levitettä sulatettuna
|
150 g |
maapähkinävoita (crunchy)
|
3 dl |
ruoko- tai intiaanisokeria
|
5 |
kananmunan keltuaista
|
4,25 dl |
gluteenitonta jauhoseosta
|
2 tl |
merisuolaa
|
1,25 tl |
leivinjauhetta
|
3 rkl |
maapähkinöitä hienonnettuna
|
250 g |
tummasuklaahippuja tai rouhittua tummaa suklaata
|
Valmistusohje
- Sekoita sulatettu levite ja maapähkinävoi käsivatkaimella sekaisin. Lisää joukkoon sokeri ja sekoita, kunnes sokeri on sekoittunut tasaisesti. Lisää joukkoon keltuaiset yksitellen.
- Sekoita kuivat aineet ja hienonnetut maapähkinät sekaisin. Lisää ne kolmessa osassa taikinan joukkoon. Lisää lopuksi joukkoon suklaahiput nuolijaa apuna käyttäen.
- Vuoraa airfryerin pelti leivinpaperilla. Lusikoi 2-4 tasakokoista palloa airfyrerin pellille, riippuen airfryerin pellin koosta. Paista peanut butter cookies -keksejä 175 asteessa 10–12 minuutin ajan.