Monikäyttöisen oliiviöljysprayn avulla maustat ruoan helposti, herkullisesti ja tarkasti. Pakkauskoko 200 ml. • 100 % oliiviöljy ilman lisäaineita ja ponneaineita…
Lue lisää
Pil Pil -katkaravut
10 min
4
Sopivan tuliset Pil Pil -katkaravut ovat alkuruokaklassikko, joka on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray helpottaa valmistusta vielä entisestään.
Ainekset: |
|
4 |
valkosipulinkynttä
|
1 |
punainen chili
|
Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray
|
|
400 g |
kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä
|
suolaa
|
|
mustapippuria
|
|
Tarjoiluun |
|
leipää
|
|
korianteria
|
Valmistusohje
Viipaloi valkosipunlinkynnet ja chili. Suihkauta kuumaan pannuun oliiviöljysprayta ja lisää viipaloidut chilit, valkosipulit ja katkaravut. Paista 2 minuuttia, käännä katkaravut ja paista toiset 2 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile korianterilla koristeltuna paahdetun leivän kanssa.