Pil Pil -katkaravut

10 min
4

Arvostele resepti

Pil Pil -katkaravut

Sopivan tuliset Pil Pil -katkaravut ovat alkuruokaklassikko, joka on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray helpottaa valmistusta vielä entisestään.

Ainekset:

4
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray
400 g
kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä
suolaa
mustapippuria

Tarjoiluun

leipää
korianteria

Valmistusohje

Viipaloi valkosipunlinkynnet ja chili. Suihkauta kuumaan pannuun oliiviöljysprayta ja lisää viipaloidut chilit, valkosipulit ja katkaravut. Paista 2 minuuttia, käännä katkaravut ja paista toiset 2 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile korianterilla koristeltuna paahdetun leivän kanssa.